Choď na obsah Choď na menu

1. FC Köln voittaa vastahyökkäyksen

Bundesliga 20/21 -kauden ylennyskampanjoiden toinen kierros jatkui.

Pelin alussa 1. FC Köln aloitti kovan hyökkäyksen. Ottelun 3. minuutilla Duda antoi syötön vasemmalta. Kapteeni Jonas Hector teki pään ja teki ensimmäisen maalin 1. FC Kölnille! 0-1! Mutta vain minuutti myöhemmin, jalkapallo pelipaidat-pukeutunut Kieler Sportvereinigung vastasi nopeasti. Finn Porathin pusku rangaistusalueelta säästyi, ja korealainen keskikenttäpelaaja Lee Jae Sung, joka seurasi lisäiskulla, tasoitti tulosta, 1-1! Sitten 1. FC Kölnin hyökkäävä loppu aaltoi jälleen. 6. minuutilla 1. FC Kölnin hyökkääjä Andersson sai rangaistusalueelta puskun joukkuetoveriltaan ja teki maalin, 2-1! 13. minuutilla 1. FC Köln teki jälleen syöttön vasemmalta, ja Andersson teki kaksi kertaa puskun, 3-1! 39. minuutilla 1. FC Kölnin puolustaja Zishos lenteli rangaistusalueen edessä saadakseen uuden voiton! Puoliajan jälkeen vierasjoukkue johti 4-1.

Toisella puoliskolla yllään Bundesliga jalkapallo pelipaidat 1. FC Kölnin keskikenttäpelaaja Ellyes Skhiri oli kakku kakku ja lopulta lukkiutui tilanteeseen 5-1! Tämä voitto määrää myös 1. FC Köln jatkaa pelaamista Bundesligassa.