Choď na obsah Choď na menu

Arsenalin 0-3-tappio Crystal Palacesta

Viimeisin kauden tilanne, Valioliigan kauden 2021-22 31. kierroksella Arsenal voitti 3-0 The Crystal Palacelta Selhurst Stadiumilla.

Ensimmäisen puoliajan 16. ja 24. minuutilla Mateta teki maalin puskulla, ja Jordan Pierre Ayew, nro 18 jalkapallo pelipaidat, onnistui, ja Gunners joutui puoliajalla 0-2:een. Toisella puoliajalla Ødegaard potkaisi Zahan rangaistusalueelle, Zaha löi laukauksen, Arsenal nielaisi 3 maalin tappion. Tämä on viides kerta, kun Arsenal on tehnyt vähintään kolme maalia Valioliigan Lontoon derbyssä.

Arsenalin pisteet pysyivät ennallaan tappion jälkeen ja sijoittui viidenneksi, mutta silti tasapelissä 4. Tottenhamin kanssa yhden pelin vähemmän. Arsenal jalkapallo pelipaita ovat myynnissä, ja Valioliigan neljäs taistelu käydään todennäköisesti Pohjois-Lontoon kaksikon välillä. Lisäksi The Crystal Palace on tällä kaudella lyömätön Manchester Cityä ja Arsenalia vastaan ​​4 voitolla, 2 voitolla ja 2 tasapelillä. 2-0 Manchester City vieras, 0-0 Manchester City kotona, 2-2 Arsenal vieras, 3-0 Arsenal kotona.