Choď na obsah Choď na menu

West Ham United3-2Liverpool

8. marraskuuta Valioliigan 11. kierros aloitti neljä ensimmäistä sotaa. Neljännellä sijalla oleva West Ham United pelasi kotonaan kolmantena olevaa Liverpoolia vastaan. Ensimmäisellä puoliajalla Liverpool- jalkapallo pelipaidat pukeutunut Alisson Becker teki vahingossa oman maalinsa vastustajan häirinnässä. Ogbonna jätti kentän mustelmavamman vuoksi. Ennen puoliaikaa Alexander-Arnold teki vapaapotkun suoraan tasoittaakseen tilanteen; toisella puoliajalla Pablo Fornals teki maalin. West Ham United nousi jälleen johtoon. Kurt Zouma käytti kulmapotkua kasvattaakseen maalia. Jarrod Bowen avusti kaksoislaukauksilla. Alexander-Arnold auttoi Origia vaihtomaalilla saadakseen kaupungin takaisin.

Lopulta West Ham United voitti Liverpoolin maalein 3-2, mikä ei ainoastaan ​​lähettänyt vastustajalle ensimmäisen liigatappionsa tällä kaudella, vaan myös ohitti vastustajansa yhdellä pisteellä ja sijoittui Valioliigassa kolmanneksi, ja Manchester City 23 pisteellä. 3 pistettä ylimmän Chelsean jäljessä. Ei epäsuosittu! Valioliigan neljäs West Ham United voitti kolmannen Liverpoolin kotonaan, West Ham United osoitti voimansa pukeutuen punaiseen Liverpool jalkapallo pelipaita käsien taisteluun!

West Ham United osoitti korkeaa tehokkuutta. He ottivat vain 30 % pallosta kotona koko pelin ajan. Heillä oli yhteensä vain 7 laukausta, mikä oli alle puolet Liverpoolin laukauksista. Heistä 3 osui maaliin. Liverpool teki yhteensä 16 laukausta, joista 5. Laukaus maaliin. Viime kaudella se ei ollut Lingardinhon vaan Moyesin taktiikka. Hän oli paljon parempi kuin St. Olav.