Choď na obsah Choď na menu

Hertha BSC -vastahyökkäys Schalke 04

Bundesligan meikkien 31. kierroksella. Tämä peli oli yllään Hertha BSC - jalkapallo pelipaidat vastaan Schalke 04. Alle 6 minuutin alkupuoliskolla Schalke 04 teki maalin nopealla hyökkäyksellä, 1-0! Kotijoukkue tulee ulos!

Pian Hertha BSC lähti vastahyökkäykseen. Pelin 19. minuutilla Plattenhardt otti vapaapotkun tolpan tolppaan. Kotijoukkue tuijotti vuotamatonta miestä. Bundesliga jalkapallo pelipaidat varustettu Boyata johti helposti maalia puolustautumatta. 1-1! Helppo puoli taistella uudelleen. Kun oli aika 74. minuutti, Hertha BSC: n armeija oli hukkua, ja Ngankam ampui rangaistusalueen vasemmalle puolelle, ja sitten uusi voitto! 1-2! Vierasjoukkue johtaa tulosta!

Pelin lopussa Hertha BSC järjesti lopulta upean vastahyökkäyksen. Hertha BSC voitti vieraana Schalke 04: n 2-1.