Choď na obsah Choď na menu

Messias teki ottelussa kaksi maalia

Serie A:n 15. kierroksella kaudella 2021/22 AC Milan haastoi Genoa Cricketin vieraissa. Tämä taistelu on erittäin tärkeä AC Milanille. He ovat jo hävinneet kaksi peräkkäistä liigaottelua ja he tarvitsevat kipeästi voittoa armeijan vakauttamiseksi. Siksi AC Milan - jalkapallo pelipaidat pelaajat omistautuvat pelille.

Aiemmissa otteluissa AC Milanin ja Genovan Cricketin välillä AC Milan voitti Genovan Cricketin ehdottomalla voimalla. Siksi AC Milan tässä pelissä pystyy voittamaan vastustajan niin kauan kuin he säilyttävät voimansa. 10. minuutilla Ibrahimovic teki maalin suoraan 25 jaardin vapaapotkusta. Keskeytysajalla AC Milan jalkapallo pelipaita pukeutunut Messias nosti puskua maaliin lukemin 2-0. Toisella puoliajalla Messias teki maalin kahdesti kaukokulmaan rangaistusalueen oikealta puolelta 61. minuutilla, 3-0.

Pelin lopussa AC Milan voitti Genoa Cricketin 3-0 ja katkaisi kahden ottelun tappioputkensa. AC Milan on nyt toinen 35 pisteellä.