Choď na obsah Choď na menu

Liverpool voitti Manchester Unitedin

Odottamattomia asioita on tapahtunut viime aikoina yksi toisensa jälkeen. Kuka olisi uskonut, että keskellä viikkoa kääntyvä Manchester United kokee helvetin yön. Täysin istuvassa Dream Theaterissa, Fergusonin katseen alla, Manchester United jäi ensimmäisellä puoliajalla neljän maalin jälkeen ja hävisi lopulta kilpailijalle Liverpoolille häpeällisesti 0-5. jalkapallo pelipaidat pukeutuvat pelaajat veivät voiton korkealla fiiliksellä, mikä jätti Manchester Unitedin kannattajat hädässä.

Liverpool on todellakin niin voimakas tällä kaudella, mutta monet fanit eivät voi odottaa toista kaksoistunnustusta, joka herättää maailman huomion. Vain 13 minuutissa Liverpoolilla oli kahden maalin etu vierasottelussa. Ennen puoliaikaa pelipaidassa pukeutunut Salah teki myös kahdesti maalin. 49. minuutilla Henderson lähetti syöttöpisteen, ja Manchester United jalkapallo pelipaita pukeutunut Salah järjesti jälleen Jumalan tittelin. Kun tulostaulu muuttui 5-0, Fergusonin avuttomat kasvot erosivat jyrkästi Dalglishin hymyileviltä kasvoilta. Sillä hetkellä en tiedä mitä Sir Alex Ferguson ajatteli Manchester Unitedin kunniasta.

Tämä loppu ei tietenkään ole sellainen, jota Manchester United haluaisi nähdä. Toivon, että Manchester United jatkaa ponnistelujaan!