Choď na obsah Choď na menu

44. FA Cup -mestaruusjoukkue

Onnittelut Leicester Citylle! Voitettuaan Premier League ensimmäistä kertaa vuonna 2016, se voitti FA Cupin ensimmäisen kerran tänä vuonna. Syntyi 44. FA Cup -mestaruusjoukkue, jolla on 150 vuoden historia! Leicester City voitti Chelsean 1-0 ja voitti FA Cupin. Fanit pukivat Leicester City jalkapallo pelipaita ja iloitsivat voitostaan.

Molemmat osapuolet käynnistivät vaikean puolustuksen alkupuoliskolla, taistellen kovasti 45 minuuttia maalittoman tasapelin vetämiseksi. Toisen puoliajan 63 minuutissa Chelsean takaportti keskeytyi. Thomas ylitti Tielemansin. Jälkimmäinen otti kaksi askelta oikealla jalallaan ja räjäytti maalin. Kapa, ​​jolla oli Chelsea jalkapallo pelipaita, ei pystynyt pelastamaan. Leicester City teki pelin ainoan maalin. Pelin viimeinen voitto.

Englannin FA-Cupin finaali 2020-21 järjestettiin Wembley-stadionilla. Tielemansin kaukolaukauksella Leicester City voitti Chelsean 1-0 ja kruunattiin FA Cupin mestariksi ensimmäistä kertaa joukkueen historiassa.