Choď na obsah Choď na menu

Tottenham Hotspur voitti avaintaistelun neljästä

Tottenham Hotspur pelasi 13. toukokuuta Valioliigan 22. kierroksen lisäottelussa kotonaan Arsenalia vastaan. Lopulta Kane, jolla oli yllään Tottenham Hotspur - jalkapallo pelipaidat, teki maalin kahdesti ja Son Heung-min teki maalin. Tottenham Hotspur voitti Arsenalin 3-0 White Hart Lanella ja voitti avaintaistelun neljästä. Tämän pelin jälkeen Tottenham Hotspur on vain 1 pisteen Arsenalia jäljessä, ja se, joka voi päästä Mestarien liigaan kahdella jäljellä olevalla kierroksella, tulee ykköseksi. jännitystä liigassa.

Liverpool oli 3 pisteen päässä, ja Manchester City voitti yli 90 % mestaruudesta. Mestarien liigasta poistuttuaan he alun perin luulivat Manchester Cityn romahtavan ja loppuliigan etu oli poissa. Mutta kahdella edellisellä liigakierroksella Manchester City teki yhteensä 10 maalia ja pelasi kaksi verilöylyä. Liverpool, joka menetti pisteitä Tottenham Hotspuria vastaan ​​ja voitti vähän maalieroa, menetti periaatteessa mahdollisuutensa voittaa mestaruus. Katso lisää Manchester City jalkapallo pelipaita tällä sivustolla.

Manchester City on Valioliigan nykyisessä sarjataulukossa kolme pistettä Liverpoolin edellä ja maalin ero on seitsemän. Teoriassa ei ole ongelma kahdelle joukkueelle saada kaikki 6 pistettä. Mutta ottaen huomioon nykytilanne ja Liverpool sekä FA Cupin ja Mestarien liigan finaalit, Manchester Cityn mestaruuden todennäköisyys on ylittänyt 90%. Jäljellä olevilla kahdella kierroksella neljästä tulee Valioliigan ykkönen jännitys.