Choď na obsah Choď na menu

Valioliigan neljällä parhaalla joukkueella on samat pisteet

Valioliigan neljännen kierroksen viimeinen peli pelattiin Goodison Parkissa. Benítez vei Evertonin kääntämään Burnleyn 3-1. Mercedes-Benz-pelin toisella puoliskolla Burnley pukeutui jalkapallo pelipaidat, jonka Benjamin Mee puski. Everton alkoi heti lyödä takaisin. 59. minuutilla Thomson avusti Michael Vincent Keanea ja pääsi tasoitetuksi. 64. minuutilla Thomson sai syötteen Doucoourésta ja ampui pitkän laukauksen. 1. Doucouré avusti 65. minuutilla Andre Anthony Grayn maalin tekemisessä yksin, ja ottelun tilanne oli 3-1.

Valioliigan viimeisten 4 kierroksen jälkeen kaikilla neljällä joukkueella oli 3 voittoa, 1 tasapeli ja 10 pistettä. Sijoitukset ovat: Manchester United, Chelsea, Liverpool, Everton.

Tässä pitkässä pelissä näimme tulokset Evertonin pelaajien väsymättömien ponnistelujen tuloksista, jotka olivat alkuvaiheessa. Antaen Everton jalkapallo pelipaita nähdä ne yllään, ne toivat meille todellisen visuaalisen juhlan. Tämä on myös jalkapallon viehätys, josta pidämme!