Choď na obsah Choď na menu

Valioliiga: Manchester City 2-0 Newcastle United

5. 3. 2023

Valioliigan 4. maaliskuuta 26. kierroksella Manchester City voitti Newcastle Unitedin kotonaan 2-0. 15. minuutilla Manchester City jalkapallo pelipaita pukeutunut Foden teki ensimmäisen maalin ja Bruno Fernandes 67. minuutilla. Newcastle pelasi myös useita uhkaavia hyökkäyksiä, mutta ilman yhtä maalia.

2. minuutti Gundogan puski mutta hieman korkeammalle; 15. minuutilla Foden aloitti yhtäkkiä pallolla oikealla, pääsi eroon useista Newcastlen pelaajista peräkkäin ja meni ruutuun ja laukaisi, pallo osui vastustajan puolustajaan ja muutti sitten suuntaa ja meni verkkoon, Manchester City 1 -0! 34. minuutilla De Bruyne ylitti, Haaland päätti mutta ohitti; 36. minuutilla Wilsonilla Newcastle United jalkapallo pelipaita oli loistava tilaisuus, mutta se meni ohi. 65. minuutilla Isaacin laukaus aiheutti hämmennystä ja melkein teki maalin; 67. minuutilla Grealish syötti Haalandille, jonka jälkeen vaihtoon tullut portugalilainen keskikenttäpelaaja Bruno Fernandes ampui vasemmalla jalalla tehden Manchester Citylle 2-0 pelin.

Samana päivänä Aston Villa voitti Crystal Palacen 1-0, Brighton voitti West Hamin 4-0, Chelsea lähetti Leedsin 1-0, Wolves voitti Tottenhamin 1-0, Southampton 1-0 Kleist Citylle.